"MAJKA NAS JE OSTAVILA, OTAC NAM JE BIO SVE" Ivica stradao u požaru, njegov sin otkrio bolne detalje iz života (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Miroslava Obadić

Miloš Gan (23), sin nastradalog Ivice, navodi da je nedavno sahranio ujaka, a sada ga je gubitak oca potpunuo slomio. On je Ivičin drugi sin, iz drugog braka, pored tri ćerke koje je nastradali ostavio za sobom.

-Sinoć oko 11.20 časova nazvala me je sestra koja živi u Novom Miloševu. Stigao sam u Kikindu iz sela Sutjeska kod Sečnja, jer sam tamo sahranio ujaka pre nedelju dana. Došao sam da vidim šta mogu da uradim za mog pokojnog oca. Othranio nas je odmalena -priča sin nastradalog Ivice.

-Teško mi je. Kao male nas je othranio, bio nam je i otac i majka koja nas je ostavila. Bio je stub porodice, uvek je bio tu da nas sasluša, savetuje, pruži podršku. Voleo je šalu, bio je nasmejan i vedrog duha. Svi smo se nedeljom okupljali na ručku. Nažalost, toga više neće biti.Trebaće mi puno vremena da se pomirim da ga više neću videti. Oca ćemo sahraniti na Mokrinskom groblju, gde je i radio. Nisam čuo njegovu poslednju želju i to me boli-kaže Ivičin sin Miloš koji je načuo da je uzrok požara zapaljena smola u odžaku.

-Tako sam čuo, međutim, još se ne zna, ljudi svašta pričaju, znaće se nakon završenog uviđaja i obdukcije. Otac je radio u JP ,,Kikinda“ na Mokrinskom groblju i bio je deo pogrebne ekipe. Nažalost, sad ćemo tamo njega sahraniti-navodi Miloš.

https://www.alo.rs/hronika/crna-hronika/738923/produzen-pritvor-ocuhu-monstrumu/ves

Ivica i Ilona živeli su u dvorišnom stanu na adresi Stevana Sinđelića 138 A, a deo kuće dobili su nakon što su doživotno izdržavali jednog čoveka koji je preminuo pre tri meseca, kažu komšije. Prema njihovim rečima, uzrok požara je i moguća nepažnja, jer su oboje bili pušači, a ne isključuje se ni mogućnost neispravnih električnih instalacija. Na licu mesta tokom dana bila je Hitna pomoć i policija.

Požar je sinoć lokalizovan, a tela stradalih danas su pogrebnim kolima odvezena u novosadski Institut za sudsku medicinu, nakon čega će se znati tačan uzrok tragedije. Policija je izvršila uviđaj i zapečatila vrata kuće.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading