OČEVICI NESREĆE NA ČUKARICI OPISUJU KAKO JE VOZAČ UDARIO TROJE PEŠAKA "Izletela je, udarila ga u vrata i odbacila na trotoar"
Alo

Saobraćajna nezgoda dogodila se na raskrsnici Trgovačke i Ilije Đuričića danas oko 9.20 sati, a prema nezvaničnim informacija,a tri osobe su povređene kada je automobil "opel astra" sleteo sa puta i udario u izlog pekare.

Prema rečima našeg sagovornika, mladić koji je upravljao "opel astrom" ima 20 godina i probnu vozačku dozvolu, a probnu dozvolu ima i devojka koja je bila za volanom "pežoa".

"Palo" sedam osoba, u kućama uzgajali marihuanu, evo kako su otkriveni! - Alo.rs

- Na raskrsnici je došlo do sudara kada je devojka koja je vozila "pežo" izletela mladiću koji je vozio "opel astru", udarila ga je u bočni deo automobila i odbacila do pekare - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, "opel" je završio na trotoaru gde je udario u tri pešaka - stariju ženu i muškarca i jednu mlađu osobu.

Povređeni su se, prema nezvaničnim informacijama, žalili na bol u nogama, a povrede koje su zadobili izazvali su delovi slupanih automobila koji su leteli na sve strane.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading