STRAŠNO ISKUSTVO KOJE ĆU DUGO PAMTITI Potresna ispovest putnika iz autobusa koji se prevrnuo kod Kikinde (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo!/Miroslava Obadić

Bitno da smo svi živi i zdravi: Strašno iskustvo dugo ću pamtiti

Zoran Brojčin (30) iz Iđoša, jedan je od 16 putnika koji su se u autobusu JP ,,Autoprevoz“ prevrnuli jutros oko 6.30 časova na putu Kikinda-Padej i sleteli u kanal. Za ,,Alo!“ kaže da je najbitnije da su svi živi i zdravi. Životno ugroženih putnika nema, a šestoro njih koji su prevezeni u kikindsku bolnicu pušteno je na kućno lečenje.

-Išao sam kući, jer sam završio treću smenu. U jednom momentu pukla je spona na autobusu i sleteli smo sa puta oko 6.30 sati. Sve se dogodilo u sekundi. Točak se podvukao ispod autobusa, a vozač nije mogao da ga kontroliše i sleteli smo u kanal. Primetili smo da nam je iz suprotnog smera dolazio automobil, mimoišli smo se sa njim i u jednom trenutku završili smo u kanalu-priseća se Brojčin.

U prevrnutom autobusu bili su radnici, neki od njih putovali su na posao, jer su radili u prvoj smeni, dok su se drugi vraćali iz treće smene.

-Teško je, još sam u šoku, ali polako dolazim sebi. Ovo iskustvo ću dugo pamtiti-kaže Brojčin.

STRAŠNO ISKUSTVO KOJE ĆU DUGO PAMTITI Potresna ispovest putnika iz autobusa koji se prevrnuo kod Kikinde (FOTO)

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

 

Autobus kikindskog JP ,,Autoprevoz“ koji je jutros vozio na relaciji Kikinda-Padej, na otvorenom put kod naseljenog mesta Iđoš, iz za sada neutvrđenih okolnosti, sleteo je s puta i prevrnuo se-navode u kikindskoj policiji.

-Saobraćajna nezgoda dogodila se u 6 sati i 30 minuta kada se atobus prevrnuo na bok sa leve strane. U autobusu je bilo 17 ljudi, vozač i 16 putnika i niko od njih nije teže povređen i životno ugrožen-rečeno nam je u Policijskoj upravi Kikinda.

Istragom će biti utvrđen uzrok saobraćajne nezgode, a za sada ne postoji sumnja da je brza vožnja izazvala prevrtanje autobusa.

U Opštu bolnicu prevezeno je šestoro putnika i vozač koji su zadobili lakše telesne povrede i oni su pušteni na kućno lečenje.

-Šestoro putnika i vozač zadobili su lake telesne povrede. Nema preloma, urađena im je neophodna dijagnostika i svi su pušteni na kućno lečenje-navode u Opštoj bolnici za ,,Alo!“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading