ŠOK I NEVERICA U NOVOM PAZARU "Tragedija kakva se teško može i zamisliti, decu ništa ne može da vrati"
Foto: Alo/Alo

Njihove komšije još su u neverici i šoku. Mnogi od njih, iskreno žaleći nastradale mališane teško dolaze do reči. Tako i Duško Ristović, prisećajući se kobnog nedeljenog jutra, kaže da je oko pola sedam ujutro čuo galamu i vrisku dece i da je ubrzo potom osetio dim.

- Video sam da se nešto dešava u njihovom stanu iz kojeg je izlazio gust dim. Komšija Goran i ja smo zvali vatrogasce i policiju. Izašao sam ispred i video sam Amru i njenog supruga na tersi, govorili su nešto na engleskom. Jedan prolaznik je dotrčao i pokušali smo da razvalimo vrata stana - navodi Ristović.

Susedi dodaju da su se Abdulrahim i Amra, kako se priča, navodno upoznali na studijama u Beogradu pre šest godina. Kada su stigla deca, iako do tada odličan student medicine Amra se kao domaćica posvetila porodici, dok je Abdulrahim radio iz svog doma.

Teška saobraćajna nesreća kod Bogatića - Alo.rs

- Očigledno su imali određenih problema jer se iz njihovog stana često čula galama. Prijavljivali smo to policiji i Centru za socijalni rad, dolazili su više puta. Često smo iz njihovog stana čuli i vrisku dece – kaže komšija Ristović.

- Zato smo svi odgovorni za ovu tragediju, od komšija pa do nadležnih službi. Pa, ta deca mesecima nisu izašla iz stana. A, zašto? Velika tragedija, duša me boli, celu noć nisam spavao. Jutros mi neko reče i da je Amra opet trudna…

Slično, iako nerado, o ovoj porodici govore i ostale komšije.

- Mališane više niko i ništa ne može da vrati – dodaje jedna stanarka ove zgrade. - Tragedija kakva se teško može i zamisliti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading