"PRELOMIO SE CVET I SNAGA KOJA JE POČELA DA SAZREVA" Potresne poruke bližnjih Nikole koji je nastradao dok je menjao gumu u Rakovici
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Porodica i prijatelji nastradalog mladića su u šoku i neverici zbog tragedije koja ih je zadesila. Koliko je poginuli Nikola bio voljen govore i brojne umrlice koje su u dnevnim novinama objavili njegovi prijatelji, ali i komšije.

"Prelomio se cvet i snaga koja je tek počela da sazreva, naš dragi Nikola Stanimirović", napisali su uz njegovu fotografiju Nikolini porodični prijatelji.

"Sa tugom i nevericom koliko sudbina nekada može biti okrutna opraštamo se od našeg dragog Nikole Stanimirovića", stoji u umrlici u jednom dnevnom listu.

MUP sprovodi novu akciju: Posebnu pažnju obratite na ovo! Kazne su paprene! - Alo.rs

 

Podsetimo, Nikola Stanimirović (23) iz Rakovice, poginuo je u nedelju ujutru kada je na njega naletela J. R. (39). Kako saznaju mediji, mladić je krenuo na posao međutim, pukla mu je guma zbog čega je izašao iz vozila.

- Dok je menjao gumu, devojka koja je bila u drugom vozilu je izgubila kontrolu nad svojim automobilom i udarila ga - kaže izvor upoznat sa istragom.

Nesreća se dogodila iz za sada nepoznatih razloga na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Gazimestanske , ali prema našim saznanjima, on je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

Kako saznaje "Blic" on je imao veliko krvarenje, pa je uprkos borbi lekara podlegao povredama.

Po nalogu zamenika tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičene J. R. podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading