ĆERKA PALA U NESVEST PORED MAJČINOG SANDUKA Potresne scene na sahrani majke osmoro dece koja je nastradala u Surčinu
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija


Dok je trajalo opelo, najmlađa Svetlanina ćerka, Milica (14) pala je u nesvest.
 

- Od kada smo došli stoji kod sanduka, ona ne zna šta je snašlo. Ne možemo da je smirimo. Pozlilo joj je dok je stajala pored majčinog sanduka. Pala je u nesvest, jedva smo je izvukli napolje - priča za beogradski medij Aleksandar, kum ove unesrećene porodice.

Od Svetlaninog kovčega njeni najbliži nisu mogli da se odvoje, te je sveštenik koji je držao opelo pokušao da uteši porodicu koja nije mogla da zadrži suze od preranog odlaska njihove Cece.

- Kako da utešim decu koja plaču? Muža koji je izgubio bračnog saputnika? Kako da utešim sve vas? Ovo je velika tragedija. Sa ovog sveta svi ćemo otići da li u ratu, bolesti ili ovako kao Svetlana.. Nemojte da tugujete kao oni koji nemaju nade, jer ako plačemo kao oni nećemo biti sa Svetlanom.. Njena duša dobiće mesto koje zaslužuje, mesto mira - drhtavim glasom vidno potresen pop koji je držao opelo.

 

 

Nakon opela u kapeli, tužna povorka krenula je da isprati Svetlanu do večne kuće, a njenu decu niko nije mogao da razdvoji od kovčega.

- Majko moja, ne idi, molim te mama, ostani još sa nama. Trebaš nam, nismo se ni lepo oprostili. Bila si mi majka, drugarica, sve. Mnogo te volimo, ubio te je neko ko nije imao pravo na to. Oduzeli su ti život, mama. Život svih nas, kako ćemo bez tebe majko? - kroz suze jecala su deca poginule Svetlane koja su jedva stajala na nogama od tuge i bola za majkom.

Svetlanini suprug, Nikola iznemogao od bola i teških povreda koje je zadovio u stravičnoj nesreći kada je i izgubio svoju Cecu, uz pomoć štaka i prijatelja jedva je stajao na nogama.

- Moje Cece više nema i ništa je više ne može vratiti. Osmoro dece je ostalo bez majke, pogledajte ih. Vidite šta je ovaj čovek uradio, uništio nam je porodicu. Ne mogu da stojim od bolova. Ubio mi je ženu i oduzeo mi pravo da se lepo oprostim od nje - priča za naš portal Nikola slomljen od bola zbog gubitka supruge sa i dalje vidljivim povredama na celom telu.

Podsetimo, u petak oko 18 časova na Svetlanu i njenog nevenčanog supruga Nikola Đ. (58), koji su bili pešaci naleteo je Vujadin D. (49) vozač crvenog džipa i naneo im teške telesne povrede.

Svetlana je zadobila višestruke povrede opasne po život - nagnječenje mozga, krvarenje u mozgu, prelom karlice, predlom grudno koša, zbog kojih je uprkos borbi lekara da je spasu preminula.

Osumnjičenima određeno zadržavanje! - Alo.rs

Kako je Nikola ispričao ranije za medije, Vujadin mu je ubio ženu ispred kuće.

- Nas dvoje krenuli smo kod komšije, čuo sam kola, išla su preko 100 na sat sigurno.. Pao sam i više se ničega ne sećam. Znam samo da sam ležao, nepomično, glava i oko su mi krvarili. Pomislio sam i da sam izgubio oko, toliko je bilo krvi - drhtavim glasom ispričao je unesrećen čovek.

On je dodao da je ubicu gledao u oči, te da on nije pokazao ni trunku kajanja i žalosti.

- Jedno veliko ništa. Bezosećajan. Ni da pozove Hitnu pomoć, ni da vidi kako smo - ispričao je naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading