PIJAN POKOSIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM U ZEMUNU B.M. (40) osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu - potresan snimak sa mesta nesreće
Printscreen

B. M. (40) koji je u Glavnoj ulici u Zemunu na pešačkom prelazu pijan pokosio devojku i ostavio je da nepomično leži, a za to vreme se svađao sa ljudima koji su pritrčali u pomoć, kako je rečeno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, osuđen je na jedinstenu kaznu, odnosno, na godinu dana kućnog zatvora bez nanogice.

TRAGIČNO STRADANJE MAJKE OSMORO DECE U SURČINU Šta će biti s Vujadinom koji je alkoholisan džipom usmrtio Svetlanu Kovačević?  

On je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa krivičnim delom Nasilničko ponašanje. Osumnjičeni je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, sa 1,76 promila alkohola u krvi, te je tako ugrozio javni saobraćaj i doveo u opasnost telo ljudi.

 

 

B. M. je vozilom udario i na poklopac motora nabacio oštećenu, koja je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu i na taj način joj naneo teške telesne povrede.

Istom prilikom je ugrozio spokojstvo građana, jer je nakon izazivanja saobraćajne nezgode prišao okupljenim građanima koji su se zatekli na licu mesta, obrativši im se neprimerenim rečima.

Nakon sašlusanja osumnjičenog, tužilastvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom najpre utvrđena kazna zatvora od po šest meseci za svako krivično delo, a zatim izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine, koju ce osuđeni izdržavati u prostorijama u kojima stanuje, bez primene elektronskog nadzora, uz kumulativno izricanje mere bezbednosti Zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading