OČEVICI STRAVIČNE NESREĆE U USTANIČKOJ Udarala je sve pred sobom, umalo da kolima uleti u parkić gde su bila deca
Tanjug

Prema rečima očevidaca, Indira je u automobil sela ispred zgrade koja se nalazi nedalekko od mesta tragedije, kako bi navodno vozilo preparkirala, iako nije imala vozačku dozvolu.

Policija u taksiju pronašla sakrivenu torbu sa dva kilograma marihuane - Alo.rs

Potom, usledilo je nekontrolisano kretanje.

Prema navodima komšija, Indira je bila za volanom nakon čega je brzinu samo dodavala, te je u jednom trenutku uspela i da preleti raskrsnicu.

- Nakon što je došla ovde gde je parking, u jednom trenutku je vozila čak i na dva točka. Udarala je kolima sve pred sobom. Prvo je udarila u jedan automobil, potom u drugi, pa je udubila potpuno kombi, a srećom tu je bilo drvo koje je zaustavilo da ne uleti u parkić gde su bila deca. Nažalost, u tom trenutku je Živana nastradala - navodi naš sagovornik.

Oni navode da je u jednom trenutku zasigurno Indira vozila više od 80 kilometra na čas, a uopšte nije ni kočila.

- Živani nije bilo spasa, žena u mercedesu je toliko brzo vozila, pritom ovo je džip, malo je stariji, ali svakako ima veliku snagu. Ko zna kojom brzinom se u poslednjem trenutku kretala - ispričale su nam komšije.

Podsetimo, nesreća se dogodila u Ustaničkoj ulici, a o slučaju je obavešten zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je zatražio da se Indiri V. (54) odredi zadržavanje do 48 sati.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading