POZNAT IDENTITET DEVOJKE POVREĐENE U SAOBRAĆAJKI KOD KAĆA Imala je povrede glave i ležala u lokvi krvi
Alo!/Vladimir Marković

Devojka koja je kod Kaća, na putu Zrenjanin-Novi Sad, nađena juče nešto posle 17 časova, kako Telegraf saznaje, zove se Tina D. (23) i iz Đurđeva je.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KAĆA Jedna ženska osoba povređena, saobraćaj se otežano odvija

"Nju su pored puta zatekla dva muškarca i ona je bila u polusvesnom stanju. U jednom momentu pokušala je da pobegne, ali nije imala snage pa je pala. Na lice mesta ubrzo su stigle patrole policije i Hitna pomoć. Tina je u teškom stanju prevezena na odeljenje reanimacije sa povredama glave. U međuvremenu je, kako saznajemo, prebačena na neurologiju, ali zbog težine i prirode povreda nije ispitana. Uviđajem na licu mesta utvrđeno je da nema elemenata saobraćajne nezgode, a delo još uvek nije kvalifikovano, a nisu utvrđene ni tačne okolnosti kako je došlo do povrede. Tina ima krivični dosije i od ranije je poznata policiji. Policijska uprava nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog događaja", rekli su za naš portal.

Nakon što je hospitalizovana, oglasila se PR služba Kliničkog centra Vojvodine oglasila se povodom stanja devojke pronađene pored puta kod Kaća.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine dana 5 februara 2023. godine primljen je pacijent NN ženska osoba. Pacijentkinja je dovežena vozilom Hitne pomoći u pratnji lekara. Dovežena je u teškom opštem stanju, bez svesti sa vidljivim znakovima krvarenja. Odmah po prijemu preduzete se reanimacioni postupci, a u trenutku ovog izveštavanja sprovodi se dodatna dijagnostika i intenzivan konzervativni tretman - saopštila je PR služba KCV.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading