NADVIO SE CRNI OBLAK NAD GRABOVNICOM Sahrana nastradale devojke u utorak, mladi u BMW-u bili alkoholisani
EPA/STRINGER

Sahrana sedamnestogodišnje devojke zakazana je za utorak.

Kako nam je potvrđeno, mladi koji su se nalazili u automobilu marke "BMW" koji se prevrnuo tri sata posle ponoći kod sela Guberevac na starom grdeličkom putu, bili su pod dejstvom alkohola.

SLETEO AUTOBUS U JARAK NA PUTU KA ZLATIBORU Klizav kolovoz i sneg izazivaju probleme na putevima u Srbiji

"Mladić koji je upravljao vozilom je izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se nekoliko puta baš kod novoizgrađenog mosta u ovom selu na Tulovksoj reci”, navodi naš izvor iz policije.

Na društvenim mrežama se od jutros vodi plemika o tome koliko je ovaj put zapravo nebezbedan i da vozači njime jure brzinom i preko 100 kilometara na čas, iako je ograničenje 80, a na samom mestu tragedije 60.

Takođe dodaju da je noćas na tom putu bilo dosta poledice i da je ona doprinela nesreći.

Podsetimo, nesrećna devojka je preminula na licu mesta, dok su tri mladića, P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18), sa teškim povredama transportovani u Klinički centar Niš.

"Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan. Kod A. S. (18) utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja. Pacijent P. N. (24) ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura", rečeno je u ovoj ustanovi.

Tragično nastradala devojka i povređeni mladići su svi iz istog sela, Velike Grabovnice nadomak Grdelice.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading