DRAMA KOD PROKUPLJA Potpukovnik vojske Srbije iz prevrnutog vozila spasao dvoje ljudi: Osetio se dim, počeli su da paniče
Instagram/192.rs

Ovim rečima Borko Bućković, potpukovnik vojske Srbije opsuje nesvakidašnju akciju koju je imao u nedelju uveče. Naime, komandant kasarne u Prokuplju, tada je iz prevrnutog vozila spasavao putnike na putu Prokuplje -Kuršumlija.

- Uključio sam sva četiri svetla i prišao autu koji je bio prevrnut na krov. Video sam unutra dve mlađe osobe, muškarca i ženu starosti oko 35 godina. Nisam mogao da otvorim vrata - priča Bućković. - Nekako sam uspeo da priđem gepeku i otvorim ga. Osećao se dim i njih dvoje su počeli da paniče, ali sam ih ubrzo izvukao. Srećom, bili su gotovo bez povreda. Ubrzo je stiglo i vozilo Hitne pomoći i zbrinuli su ih.

Nakon raspisane poternice, Albanac povukao novi potez - Alo.rs

Prema rečima očividaca koji su kasnije zastali, u međuvremenu dok je Bućković pomagao putnicima da izađu iz prevrnutog auta. Za to vreme veliki broj automobila je prolazio ovom deonicom puta bez zaustavljanja, iako su svi mogli da vide da se desila saobraćajna  nesreća i prevrnuto vozilo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
singidunum

16.01.2023 21:10

Šta se to dešava sa ljudima ? Postali smo neljudi ... Niko da stane i pomogne ...