OČEVE REČI SLAMAJU SRCA Uspomena na nastradalog Stefana (9) ne bledi
Printscreen

Dečak koji je tragično nastradao bio je strastveni fudbaler, a njegovi drugari iz OFK Gol napravili su uspomenu koja će zauvek čuvati sećanje na malog sportistu. Iako Stefan nažalost nije dočekao da se njegov san ostvari, drugovi i porodica ga nikada neće zaboraviti.

Kako se vidi na fotografiji, drugari iz kluba napravili su album sa slikama i uspomenama na devetogodišnjeg dečaka, među kojima i je fotografija murala koji je osvanuo u Beogradu 2021. godine. 

Pored milog lika mališana Stefana, ispisani su i stihovi koji su deo murala nacrtanog na fasadi:

- Sa neba ja vas gledam, zbog mene tu ste sada, ne dajte, dobri ljudi, da nečije dete još strada.

Stefanov otac podelio je fotografiju uz bolne stihove i naveo da ga ni drugovi ne zaboravljaju.

Ubistvo Hadžića i Kožara na Krfu - Alo.rs

- Grob do groba, traži majka sina svoga. Našla ga je, na grob klekla i ovako njemu rekla: "O moj sine, radost moja, gde počiva mladost tvoja". Otac plače, majka cvili, otvori se grobe mili. Grobak se je otvorio, sinak majci govorio: "Ne plač' mila majko moja, teška mi je suza tvoja. Teža mi je suza tvoja, nego crna zemlja moja..."
Stefan Balić 2011-2021. ŽIVIŠ! Ljube te dede, brat, mama i tata. Ne zaboravljaju te ni tvoji drugovi. Živiš i u OFK Golu, ovo ti je uspomena od njih. Do skorijeg viđenja, lepoto moja... - napisao je njegov otac.

Tragična vest izazvala je ne samo tugu, već i bes, posebno među građanima ovog dela Beograda koji su danima u Ulici Marijane Gregoran, gde je došlo do nesreće, iskazivali mirnim putem svoj revolt. Pisali su mu pesme i palili sveće.

Ušao u tuđi auto, odvezao se, nakon toga izazvao saobraćajku - Alo.rs

Podsetimo, 21. septembra ove godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je izricanje presude u okviru suđenja Lazaru Galiću. Galić je, odlukom suda osuđen na 10 godina zatvora. Tom prilikom sudija se obratila okrivljenom napominjući da može samo da se pretpostavi kako se oseća porodica nastradalog dečaka i podsetila na jezivu scenu:

- Stefanov otac je držeći glavu stradalog sina, isisavao ustima krv iz njegovih usta i nosa kako se ne bi ugušio, jer je i sam lekar i znao je šta da radi. Nakon saznanja da je izgubio sina tražio je da ga vidi bez cevčica. Otvorio je džak i poljubio ga - rekla je tada sudija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading