DETALJI TRAGEDIJE U LEŠTANIMA Miloš prešao u suprotnu traku, zakucao se u "audi" i poginuo na mestu!
Alo/ M. Š.

Miloš D. (35) iz Beograda vozač automobila marke "ford" nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kada se direktno sudario sa automobilom marke "audi" kojim je upravljao M.S (39) a sa kojim je bilo još tri ženske osobe, od kojih su dve maloletne, u vozilu

Kako je Informer već izveštavao stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.30 sati na kružnom putu u Leštanima.

Kako smo nezvanično saznali, vozač Miloš D. je nastradao na mestu nesreće dok je vozač drugog automobila teško povređen. 

- Srećom tri putnice "audija", od kojih su dve maloletne oko 16 godina, zadobile su lake telesne povrede - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da se sumnja da je vozač "forda" Miloš D. iz nepoznatog razloga prešao u traku namenjenu za suprotni smer. 

- Pretpostavlja se da se vozač "forda" kretao kružnim putem iz smera Smedereva ka Bubanj potoku. U trenutku je prešao u levu stranu i direktno se sudario sa automobilom "audi" koji mu je dolazio u susret. Vozač "forda" preminuo je ubrzo od zadobijenih povreda dok su povređeni iz drugog vozila prevezeni u Urgentni centar - objasnio je naš sagovornik. 

Vozač "audija" je, prema takođe nezvaničnim informacijama, zadobio prelom noge.

Telo nastradalog Miloš D. prevezeno je na obdukciju. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading