STRAVIČNA NESREĆA PROBUDILA MEŠTANE FUTOGA: Izgubio kontrolu nad „mercedesom“, pa se zakucao u kupus!
Foto: Tanjug

Milan A. (24) iz Futoga je poginuo, a Aleksandar K. je povređen u stravičnoj nesreći koja se u noći između petka i subote dogodila u Ulici Rade Kondića u tom gradu, kada su se „mercedesom“ zakucali u prikolicu punu kupusa!

Tragedija se dogodila posle četiri sata ujutru. Milan je bio za volanom „mercedesa“ i kretao se iz smera Novog Sada. Iz zasad neutvrđenih razloga, u jednom momentu je izgubio kontrolu nad vozilom i prvo udario u reklamnu tablu, a potom u traktorsku prikolicu na kojoj se nalazio kupus. Lekari Hitne pomoći, koji su se ubrzo pojavili na mestu nesreće, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

STRAVIČNA NESREĆA PROBUDILA MEŠTANE FUTOGA: Izgubio kontrolu nad „mercedesom“, pa se zakucao u kupus!

Milan Aleksić, Foto: Facebook

 

Stravičan prizor dočekao je juče ujutru meštane Futoga jer je automobil bio potpuno smrskan, a delovi vozila bili su rasuti po putu. Slike olupine pojavile su se potom po društvenim mrežama.

- Ovako izgleda „mercedes“ u kom je poginuo mladić u Futogu. Nesreća se dogodila jutros posle četiri časa. Pretpostavlja se da je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu i udario u prikolicu za prodaju kupusa. Delovi automobila rasuti su svuda. Suvozač je teško povređen - navodi se u jednoj objavi.

Aleksandar K. koji je bio sa Milanom u udesu je teško povređen. On je u svesnom stanju prebačen u Klinički centar Vojvodine, gde je operisan.

Nakon udesa na lice mesta izašla je i policija koja je započela uviđaj.

- Tragedija se dogodila na blagoj krivini, pa se pretpostavlja da je Milan izgubio pravac usled klizavog i mokrog kolovoza i brzine neprilagođene uslovima puta - kaže izvor Alo!.

I meštani Futoga veruju da je nesreći kumovala kiša, odnosno klizav kolovoz. Za stradalog mladića imaju samo reči hvale. Kako navode, radi se o veoma dobrom momku koji nikada nije pravio probleme.

-Bio je što kažu dečko za primer. Fin, vaspitan... Svi su u šoku. Ne mogu da zamislim kako je njegovoj porodici. Samo prizor na mestu nesreće ledi krv u žilama - rekao je jedan Milanov poznanik.

Nakon završenog uviđaja „mercedes“ je odvezen i biće detaljno pregledan kako bi se ustanovilo da li je eventualno bilo nekog kvara na vozilu. Istraga koja je u toku trebalo bi da pokaže šta je tačno dovelo do ove tragedije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading