VOZILO HITNE POMOĆI IŠLO U RIKVERC I UDARILO ŽENU Nisu ni primetili da im je pod točkovima dok im se nije obratila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen/Twitter

Naime, jednu stariju sugrađanku udarila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.

Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne.

Za sada nije poznato gde se tačno ovo dogodilo.

Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu.

Devojka izbodena u parku u Obrenovcu - Alo.rs

Neverovatno je, međutim, da niko nije ni primetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilom. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć, a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

Blicu je u Hitnoj pomoći rečeno da su čuli za ovaj snimak i da upravo utrđuju gde se ovo dogodilo kao i sve ostale detalje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (1)

Loading
Aleksandra

05.12.2022 17:41

To se zove sreca u nesrecu kad te potkace kola Iz hitne.