OVO SU MARKO I STEVAN KOJE JE ZATRPALA PILJEVINA Iza Marka ostala trudna žena i ćerkica, Stevanovog oca tragična vest sačekala u inostranstvu
Foto: Alo.rs

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila kada se na njih dvojicu i još jedno kolegu, obrušila velika količina piljevine iz silosa koji su čistili.

OVO SU MARKO I STEVAN KOJE JE ZATRPALA PILJEVINA Iza Marka ostala trudna žena i ćerkica, Stevanovog oca tragična vest sačekala u inostranstvu

Foto: Alo.rs

 

Pod ogromnim teretom i bez vazduha, jedan radnik je preminuo na licu mesta, drugi je podlegao povredama u bolnici u Kraljevu uprkos ogromnim naporima lekara da ga reanimiraju, dok je treći radnik nekako uspeo sa se spase.

- Video sam preminulog sina u bolnici. Nije imao nikakve povrede na sebi. Očigledno da nije mogao do vazduha. Radio je u petak prvu smenu, a onda je uveče otišao da očiste taj silos. Umesto da sa suprugom dočeka prinovu početkom naredne godine, moj Marko nas je zauvek napustio. Velika nesreća nas je zadesila – kaže Markov otac, Miladin Milenković.

Markova supruga Olivera u dvorištu porodične kuće od tuge za tragično nastradalim suprugom ne može da dođe do reči.

- Imamo četvorogodišnju kćerkicu, a bebu smo očekvali u februaru. Ne mogu da govorim, razumite me, u drugom stanju sam – teško izgovara Olivera.

O njenom tragično nastradalom suprugu rođaci, prijatelji i komšije govore samo najbolje. Slično o Markovom mlađem, takođe tragično nastradalom kolegi Stevanu Zdravkoviću pričaju i njegovi prijatelji u selu Vitkovac nadomak Kraljeva.

- Majka i brat završavaju formalnosti u bolnici, a otac treba da doputuje iz inostranstva – objašnjavaju prijatelji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading