RODITELJI POVREĐENE TINEJDŽERKE IZ NOVOG SADA ŠOKIRANI: "Ne znamo šta je radila sa toliko starijim muškarcem"
Foto: Dejan Briza/Printscreen

Njeni roditelji zahvaljuju se Bogu što im je ćerka preživela nesreću i još ne znaju šta je radila sa pokojnim Muamerom u kolima.

Podsetimo, Muamer B. (35) bio je za volanom BMW-a kada je izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u drvo. On je poginuo na mestu. 

RODITELJI POVREĐENE TINEJDŽERKE IZ NOVOG SADA ŠOKIRANI:

Foto: Facebook

 

- Sreća u tako strašnoj nesreći je što je zadobila "samo" prelom ruke i danas je na programu za operaciju. Još malo se ugruvala, udarila je grudni koš sa leve strane, ali, na sreću, nije u životnoj opasnosti i nadamo se da će se brzo oporaviti - rekla je za medije majka povređene devojčice.

Kaže i da njoj i suprugu nije jasno kako se našla u kolima sa pokojnim Muamerom, koji je toliko stariji od nje, te da čekaju da policija obavi istragu tim povodom.

RODITELJI POVREĐENE TINEJDŽERKE IZ NOVOG SADA ŠOKIRANI:

Foto: Printscreen

 

- Koliko znamo, on je prijatelj njene drugarice, pa samim tim i njen poznanik, ali ne znamo otkud ona zajedno s njim u kolima, i to sama. Nismo ni stigli da pričamo sa ćerkom o tome. Znamo samo da je otišla sa drugaricom u grad i javila nam se kasnije da idu nešto da jedu. Posle toga su navodno otišli još negde i pretpostavljamo da ju je Muarem vozio kući, a da je drugarica ostala sa momkom i da se verovatno sa njim vraćala kući. Tako smo nešto načuli, ali nemamo prave informacije. Takođe, nismo znali da je Muarem imao toliko godina, tako da nam je još čudnije zašto je pristala da ide sa njim sama. Ona je tinejdžerka i, kao i svi u tim godinama, ima svojih "bubica", ali je dobro dete. Neka joj ovo bude za nauk da pazi u buduće s kim se druži i s kim seda u kola - priča nam uzrujana majka.

Prijatelji povređene petnaestogodišnjakinje imaju samo reči hvale za nju i takođe im nije jasno kako se zadesila u kolima sa Muamerom.

- Ona je divna devojka, dobra drugarica i vrhunska sportistkinja koja nastupa za reprezentaciju Srbije u savateu. Nikada sa njom nije bilo nikakvih problema, pa je i nama čudno zašto je sela u kola sa tim muškarcem. Nadamo se da će se brzo oporaviti - priča nam jedan prijatelj povređene devojke.

Telo Muamera Bekajdarija prebačeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu, gde će, između ostalog, biti urađene toksikološke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata.

Podsetimo, staravična nesreća dogodila se jutros oko 2.20 sati na Bulevaru Jovana Dučića ispred broja 33 u Novom Sadu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milos

17.11.2022 18:39

2,30 sata, narode uzimajte se u pamet, majka glumi otkud ona u autu sa starijim covekom. Nedaj boze nikom, neka joj je bog na pomoc za u buduce?

Mia

17.11.2022 18:48

Bravo za roditelje. Cerka od 15 godina u dva ujutro sa nepoznatim muskarcem u autu a oni pojama nemaju gde je. Sve je receno.