NOVI POTRESNI DETALJI TEŠKE TRAGEDIJE U BAČKOM PETROVCU Majka postavila potresnu fotografiju na društvene mreže
Foto: Youtube/Printscreen

U tragediji koja se danas dogodila u Bačkom Petrovcu u Kulpinskoj ulici, stradalo je dete staro 2 godine, dečak R.R., koje se najverovatnije ugušilo od dima.

Kako je rekao jedan od meštana koji žive u blizini, otac nije bio kod kuće u trenutku tragedije, a prema prvim informacijama, on je otišao po drugo dete koje se povredilo na sportskoj priredbi, a koje je bilo sa tetkom.

On je u jednom momentu dobio poziv da se najstarije dete povredilo i izašao je iz kuće, a nesrećni mališan ostao je sam. Još uvek nije poznato kako je došlo do samog požara, ali se pretpostavlja da je plamen krenuo iz kuhinje odnosno od šporeta.

Po rečima komšija, otac je živeo sam sa troje dece, dok majka nije živela sa njima. Njegova rođena sestra pomagala mu je u odgajanju mališana, a i danas kao što smo već napisali bila sa najstarijim detetom na sportskoj priredbi.

Majka koja takođe živi u Petrovcu, a rodom je iz Kulpina, postavila je na svoj Fejsbuk nalog crnu sliku, a prijatelji i porodica izjavljuju saučešće.

Porodica se navodno na ovu adresu doselila iz Kulpina nakon što je ocu nesrećnog mališana preminula majka koja je živela na toj adresi.

Ova tragedija potresla je Bački Petrovac, ali i celu Srbiju.

Komentari (1)

Loading
Deni

02.10.2022 16:38

Majka nije imala druga posla nego da aranzira sliku na Facebooku.