PROCUREO SNIMAK TEŠKE NESREĆE U KALUĐERICI Kombijem udario muzičara, bacio ga i nastavio da vozi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Instagram/192.rs

Muzičar Mlađa Milosavljević teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u beogradskom naselju Kaluđerica, kada je na njega, dok je išao trotoarom, iznenada naleteo kombi, udario ga, pa navodno pobegao, piše "Blic".

Vozač belog kombija koji je pokosio Milosavljevića ubrzo je identifikovan i priveden, zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera, ali i vozaču koji je video šta se dogodilo i odmah je krenuo za kombijem kako bi zapisao tablice.

Čovek povređen u nesreći, čiji snimak kruži društvenim mrežama, nalazi se u Kliničkom centru i u teškom je stanju.

Meštani Kaluđerice i svedoci jezive nesreće još su u šoku. Snimak nesreće je podigao veliku buru i mnogi misle da je vozač namerno kombijem udario Milosavljevića, jer se odjednom, baš iza njega popeo na ivičnjak, udario ga, sišao opet na kolovoz i nastavio da vozi pravo.

Upozoravamo da je snimak uznemirujući:

 

 

- Jadan čovek, ne možemo i dalje da se saberemo. Video sam kada ga je udario, bacio ga je unapred, a Mlađa je samo pao i mirovao par sekundi. Vozač je odmah pobegao, jedan čovek je krenuo za njim, ali ne znam da li ga je uhvatio. Svi smo dotrčali do Mlađe da vidimo da li je čovek živ i pomogli smo mu dok nije došla hitna. Baš je bio izubijan. Cela glava mu je bila krvava, oko mu je bilo povređeno, a i žalio se da ga leđa jako bole. Odveli su ga u Urgentni centar i čuo sam da ima teške povrede - rekao je komšija koji živi nadomak mesta na kom je udaren Milosavljević.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading