PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE U BUGARSKOJ U autobusu bilo 48 osoba, povređeni prevezeni u bolnicu (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Prema prvim podacima, nezgoda se dogodila u 20.10 časova, na 217 km od autoputa, u saobraćajnoj traci ka Sofiji. Na licu mesta su ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Povređeno je 12 osoba - osmoro dece i četvoto odraslih. Dve osobe su teško povređene.

Slike jezive nesreće objavljene su na društvenim mrežama a sudeći prema tablicama, sumnja se da je autobus iz Šapca.

- Bože šta se to dešava. Autobus sa Srpskom decom sleteo sa autoputa. Vraćali su se s mora - napisala je jedna državljanka Bugarske na društvenoj mreži fejsbuk. 

Ovo je prenela BTA, pozivajući se na podatke policije. Prema prvim informacijama, prema spisku, u vozilu je evidentirano 48 putnika.

U ovom trenutku svi su prebačeni u medicinske ustanove

Iz MUP-a saopštavaju da je kod Slivena privremeno obustavljen saobraćaj u smeru ka Sofiji, čija je svrha da se obezbedi prolazak spasilačkih ekipa.

U cilju obezbeđenja prohodnosti ekipama hitne pomoći kod Slivena, stvorena je organizacija za obustavu saobraćaja na deonici od putnog čvora „Nova Zagora“ do putnog čvora „Stara Zagora“.

Uspostavljena je organizacija saobraćaja na obilaznom pravcu: Nova Zagora – Stara Zagora; obilaznog puta Stara Zagora i uključuje se na autoput „Trakija“ na raskrsnici „Stara Zagora“ u pravcu Sofije. Saobraćaj na tom području regulišu ekipe saobraćajne policije.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kontrola

14.08.2022 22:29

Da li u ovoj nasoj Drzavi, ima nekog da kontrolise vozace i vozna srestva. Ovo je vec sramota!!! Voze nas penzioneri i oni sa sumnjivim vozackim dozvolama, iz susednih drzava!!!

Bruka

15.08.2022 03:29

Svi se odmah uputili u bolnicu da saznaju kako su nasa deca, na celu sa ministrom zdravlja Bugarske. jedino nas ambasador ce to uraditi sutra, danas nema vremena. Verovatno ima neki koncert ili bal, pa je ambasador sprecen. kakva blamaza MIP/a!!!

Kalamiti Đejn

15.08.2022 04:08

Ovom glupom vozaču oduzeti sve dozvole doživotno,a tog roditelja strpati u zatvor na dugu robiju,zakon o javnom prevozu i profesiji vozača profesionalca je veoma jasan,nisu se pridržavali toga ni vozač ni ovaj idiot od roditelja ili šta je već