OGLASILI SE IZ KLINIČKOG CENTRA NIŠ Evo u kavom je stanju beba koju je sa majkom udario auto na pešačkom prelazu!
Tanjug

Prema saznanjima dečak je bio u kolicima kada je na njega i njegovu majku naleteo automobil kojim je upravljao stariji Nišlija i odbacio ih sa pešačke “zebre” ispred kružnog toka kod "Delta planeta".

Kako je potvrđeno u Kliničkom centru u Nišu, dečak je pregledan u urgentnom centru u Nišu odakle je prebačen na dečju hiruršku kliniku radi daljih ispitivanja.

-Dete je svesno, plačljivo. Urađen je rendgen glave. Nakon pregleda specijalista urgentne medicine I neurohirurga prebačeno je na Dečju hiruršku kliniku radi daljih pregleda I dijagnostike, kažu u Kliničkom centru u NIšu. Tek nakon kompletne dijagnostike moći će da se zna da li je dečak povređen I koji je stepen povreda, s obzirom da se radi o bebi. Za sada nema informacija da li je I majka dečaka povređena.

Prema izveštaju reportera na licu mesta se vidi da su prednji točkovi automobila “ford” prešli su pešački prelaz, pa se može zaključiti očigledno da je vozač kasno zakočio. Prema izjavama nekih Nišlija koji su se zatekli na mestu udesa, dečak je ispao iz kolica I udario glavom o kolovoz, dok drugi pak tvrde da je dečak bio vezan u kolicima I da nije ispao.

- Čuo se udarac i povici, videli smo automobile i dečja kolica. Svašta mi je u sekundi prošlo kroz glavu. Dečak je srećom bio vezan pa nakon udarca u kolica nije ispao na kolovoz, već ga je automobil odbacio sa kolicima. Vozači neprimereneo brzo voze na ovom bulevaru I posebno su neoprezni na pešačkim prelazima, kaže jedan od Nišlija koji se zatekao na mestu udesa.

 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading