OVO JE ŽENA KOJA JE JUČE IZVUČENA IZ MORAVE Jezivi detalji tragedije kod Čačka
Printscreen

Prema saznanjima iz tužilaštva, obdukcija nije naložena jer je očigledno da se radi o nesrećnom slučaju.

- Na telu nema tragova koji ukazuju na bilo koji oblik nasilne smrti, zbog čega obdukcija nije naložena. Pretpostavka je da je žena na plažu došla pre svih drugih kupača, rano ujutru, jer prema izjavama ljudi koji su na toj obali Morave proveli ceo dan, niko je nije video kada je stigla i ušla u vodu - kaže naš izvor dodajući da su peškir i lične stvari nesrećne žene pronađeni na plaži, nedaleko od mesta gde je telo pronađeno, uredno složeni.

Sagovornik ne isključuje mogućnost da je utopljenica na plažu došla rano ujutru, pre svih kupača i spasilaca i da je u vodi jednostavno ostala nakon srčanog udara.

U trenutku kada je na dnu uočeno telo žene, na levoj obali kupališta bilo je 20-ak kupača. Niko nije primećivao ništa neobično, a Čačani ovu obalu kupališta biraju upravo zbog manje posećenosti i mira, bez preglasne muzike i gužve kakva je na suptotnoj obali.

- Sa drugaricom sam na plaži bila od 10 sati, stigle smo među prvima, gospođu ovde nismo zatekle. Nismo je videle ni kasnije tokom dana - ispričale su devojke, očevici događaja.

Sumnju jednog kupača da mu se učinilo da je u vodi ugledao ljudsko telo, bez dizanja panike, proverio je Čačanin.

- Čuo sam taj razgovor i u prvi mah pomislio da je reč o nekakvoj šali dvojice poznanika. Međutim, ispostavilo se da se oni uopšte ne poznaju, jer minut kasnije muškarac je najmirnije ušao u vodu. Zatim je krenuo da roni u delu koji mu je prethodni kupač označio. Mi smo nastavili da se kupamo, ne sluteći kako će se situacija okončati. Sve do trenutka kada nam je ronilac iz vode staloženo i bez panike mahnuo, a potom izvadio telo na površinu vode. Doplivao je do obale, nekih 15 metara držeći čvrsto telo utioljenice. Jedva sam se pribrao da pozovem Hitnu pomoć - priča očevidac jučerašnjeg događaja.

Mladić kaže da su policija i Hitna pomoć stigli veoma brzo, ali da su samo mogli da konstatuju smrt žene.

 

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading