MLADIĆ IZ SRBIJE STRADAO U NEMAČKOJ Ostao zarobljen u vozilu kada se kombi prevrnuo na krov (FOTO)
EPA/NEWS5/ BAUERNFEIND

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u petak popodne kod Štutgarta, a u nesreći je povređeno nekoliko ljudi, dok je jedna osoba podlegla povredama. Stradao je mladić iz Sjenice.

Kako prenosi Sandžak danas, Belmin Musić (24) preminuo je u bolnici nakon tri dana borbe koju su nemački lekari vodili za njegov život.

Kako navodi "Sandžak info" nereća se dogodila na putu B10 u blizini Korntal-Minhingena, malo pre izlaza na A81, kada je kombi u kojem je bilo šestoro ljudi izleteo sa kolovoza pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

UŽASNA NESREĆA U KRALJEVU Muškarac poginuo na licu mesta

Vozač mercedesa Vito (45)  iz nepoznatih je razloga izleteo s puta i zabio se u gomilu zemlje i to bez kočenja. Minibus u kojem je bilo ukupno šest putnika starosti od 18 do 45 godina prevrnuo se i ostao na krovu.

Četiri osobe uspele su da se oslobode zahvaljujući hitnoj pomoći, dvojica muškaraca ostala su zarobljena sa teškim povredama, ali su iz izvukli vatrogasci. Belmin Musić iz Sjenice je tada spasilačkim helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, dok su hitnim vozilima ostalih pet osoba prebačene na stacionarno lečenje.

Nakon tri dana borbe koju su vodili nemački lekari  Musić je u dvadest četvrtoj godini  izgubio bitku za život. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading