NIJE BILA VEZANA, OD SILINE UDARCA ISPALA IZ KOLA  Jezivi detalji pogibije Srpkinje u Španiji
Foto: Shutterstock

Devojka (21) poreklom iz Srbije i mladić Alvaro MM (21), za kojeg neki španski mediji pišu da je njen dečko, poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu uveče kod grada Espinosa del Kamino.

Nesreća se dogodila na putu N-120 na 74. kilometru. Španski mediji pišu da su se dva vozila frontalno sudarila, a poginuli su Srpkinja i mladić.

Oni su navodno bili na zadnjem sedištu stare "ford fieste" i nisu bili vezani. Automobil je vozila sestra mladića (29), koja je teško povređena i nalazi se u bolnici u Burgosu.

Oni su putovali u pravcu Logronja, kada se automobil frontalno sudario sa drugim vozilom, za čijim volanom je bila žena (67).

Prema pisanju španskih medija, automobil koji je išao u suprotnom smeru udario je u jednu od bočnih strana "fieste" i odbacio ga preko zaštitne ograde.

Vatrogasci su prvo dobili obaveštenje da su dve osobe zarobljene u automobilu. Međutim, u trenutku kada je žena povratila svest, upozorila je članove ekipa hitne pomoći da su u automobilu bile tri osobe.

Nekoliko minuta kasnije oni su pronašli drugu mladu ženu, Srpkinju, među rastinjem, mrtvu. Ona je ispala iz automobila nakon udesa, piše Telegraf

Mediji pišu da je put Logronjo najsmrtonosniji put za njegove korisnike. Nakon pogibije Srpkinje i mladića u sredu uveče, broj poginulih na N-120 od početka godine porastao je na pet.

Gradonačelnici glavnih gradova koji se nalaze na nacionalnoj još jednom su prozvali vladu u Madridu zbog sporosti u pretvaranju N-120 u auto-put A-12, koji bi nesumnjivo sveo opasnost na putu na minimum.

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading