NEVERICA I TUGA! OGLASIO SE GLAVNI GLUMAC FILMA "OLUJA" Zlatan Vidović u šoku zbog čoveka koji je nastradao tokom snimanja fima
Foto: Youtube/Printscreen

Kako su saopštili iz produkcije “Omega”, V.M. je bio scenski rekviziter  i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju.

Vidović u filmu "Oluja" tumači glavne likove, braću blizance Bojana i Baneta, ali danas nije bio na snimanju. Kada je čuo ovu strašnu vest odmah je alarmirao sve kolege da sazna o čemu se radi. 

Kada smo ga pozvali za komentar Vidović je bio u šoku. 

- Ne znam ništa jer sam na odmoru. Sada sam video vest i nisam mogao da verujem! Ne mogu mnogo da komentarišem celu sitaciju jer nisam bio na licu mesta. Ja sam odmah pisao nekim kolegama za koje znam da su danas na snimanju, ali još nisam dobio njihov odgovor - kaže na početku razgovora Vidović.

Otkriveno ko je čovek koji je izgubio život na Tari - Alo.rs

On kaže da se na snimanjima velikih filmskih ostvarenja neretko dešavaju nesreće, ali se nada da će ova biti sa srećnim krajem.

- Kada se rade ovako veliki projekti dešavaju se nezgode. Nadam se da će sve biti u redu i da će čoveka pronaći živog. Svim srcem bih voleo da sve prođe bez žrtava. 

U toku našeg razgovora stigla je vest da je nesrećni čovek preminuo, a Zlatana je ova informacija slomila:

- Neverica i tuga, šok i žalost. Baš sam ostao bez reč. Saučešće porodici. Ne mogu da verujem da se dogodila ovakva tragedija. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading