SVAĐALI SU SE  I TUKLI Upravnik zgrade u kojoj su pronađena dva skeleta izneo jezive detalje o bračnom paru!
Alo! Vladimir Marković

Dva ljudska skeleta pronađena su juče u jednom stanu na Paliluli, u Ulici braće Grim. Kako se sumnja, reč je o telima koja su u stanu bila, kako se sumnja, u prethodne 3 godine.

Pretpostavlja se da se radi o vlasnici stana R. V. (80) i njenom četiri godine starijem nevenčanom suprugu, a šta se krije iza pronalaska dva skeleta, za Telegraf.rs priča upravnik zgrade u kojoj su nađeni supružnici.

Prema saznanjima, skeleti pripadaju Vojni i Albertu, italijanskom državljaninu, koji su bili u vanbračnoj zajednici.

Upravnik zgrade otkriva kako je došlo do otkrića posmrtnih ostataka ovog nesrećnog para i u kakvom su odnosu bili.

Kako priča upravnik zgrade, Vojna i Albert, bili su u vanbračnoj zajednici, ali je njihov odnos bio turbulentan, praćen čestim svađama i fizičkim okršajima.

- Albert je tukao Vojnu, a ona je bila psihički nestabilna, imala je česte izlive besa, čak se dešavalo da nasrne na moju suprugu - rekao je upravnik.

Ističe da su od 2018. godine primetili da su prestali da plaćaju račune i da je zgradom počeo da se oseća izuzteno neprijatan miris, a komšije su pretpostavljale da su Albert i Vojna otputovali u Nemačku.

Upravnik dodaje i da su ostatke njihovog tela juče pronašli Vojnin zet i brat i da su potom obavestili policiju koja je po izlasku na teren zatekla zastrađujuć prizor.

 

 

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading