STALA NA MULJ KOJI JE POVUKAO U DUBINU Jezivi detalji tragedije na Zlatarskom jezeru, majka se utopila deca sve gledala
Foto: Printscreen

U trenucima kada se nesrećna žena borila za život, pre nego što ju je jezero progutalo, deca su počela da vrište i dozivaju u pomoć.

Ovako priča sagovornik upućen u detalje tragedije u Kokinom Brodu gde se juče, pred dvoje maloletne dece, utopila Bojana Sekulić (38).

Kako saznajemo, zapomaganje uplašene dece čuo je muškarac koji se zatekao nedaleko od mesta nesreće.

- On je potrčao da pomogne i pozvao je policiju - priča sagovornik.

Telo Bojane Sekulić iz Nove Varoši, koja se juče popodne pred očima dve maloletne ćerke udavila u Zlatarskom jezeru, izvukli su danas ronioci Žandarmerije.

Alo.rs | UŽASNA TRAGEDIJA Majka se utopila na Zlatarskom jezeru, deca sve gledala!

Bojana juče nije radila, pa je popodne sa ćerkama, od kojih je jedna svršena osmakinja, a druga završava šesti razred, došla na jezero. Sunčale su se na pontonu koji se nalazi uz obalu.

Negde oko 17 sati Bojana je sa jednom ćerkom  ušla u jezerski plićak, sa namerom da rashladi noge, pošto nije znala da pliva. Vodostaj Zlatarskog jezera je rekodrno nizak za ovo doba godine, a ono što Bojana verovatno nije znala je da je trenutna konfiguracija jezera uz obalu u Kokića stranama je takva da se na plićak u koji je kročila odmah nadovezuje velika dubina.

Tragedija u kojoj je Bojana stradala dogodila se nedaleko od brane Zlatarskog jezera, sa desne strane ove hidroakumulacije, naspram restorana u kome je radila kao konobarica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading