ALO! NA MESTU TRAGEDIJE U ŠIMANOVCIMA Sumnja se da ima još žrtava, za jednim radnikom se još traga (VIDEO)
Foto: Printscreen

Kako se saznaje u pitanju su radnici jedne šabačke građevinske firme, koja je angažovana i za posao u Beogradu.

Prevozili su se najverovatnije za Beograd, kada je, po izjavama vozača u uslovima smanjene vidljivosti, kod Pećinaca, nešto puklo u autobusu i on je sleteo sa puta.

"NA  AUTOBUSU JE NEŠTO PUKLO" Mladen Mijatović otkrio najnovije detalje strašne tragedije kod Šimanovaca (FOTO/VIDEO)

Prema prvim informacijama, čak devet sanitetskih vozila iz Rume, Sremske Mitrovice i Inđije stiglo je na lice mesta i zbrinulo je 18 ljudi, među kojima je i vozač min-busa.

Direktor KBC Zemun prof. dr Dragoš Stojanović kaže za beogradske medije da je u tu bolnicu primljeno osam radnika povređenih u jutrošnjoj nesreći kod Šimanovaca i da su svi oni životno ugroženi.

- Pet pacijenata je u intenzivnoj nezi trenutno, kod jednog je neurohirurška operacija u toku zbog krvarenja. Od osam primljenih pacijenata posle nesreće, sedmorica su zadržana kod nas, a jedan je prebačen u Institu za ortopediju "Banjica" u njihov spinalni centar. Svi pacijenti su životno ugroženi - kaže  prof. Stojanović.

Kako se nezvanično saznaje, postoji sumnja da je još jedan radnik nastradao pošto niko ne može da otkrije gde se on nalazi. Autobus je izvučen i pretražuje se teren.

Na mestu nesreće su pripadnici policije, šlep-službe, kao i predstavnici firme i neki od zaposlenih.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading