ZALUTALI METAK POGODIO NIKOLU (18) DOK JE SEDEO U DVORIŠTU Momak iz Priboja pao kao pokošen, od zdravog mladića za samo par sekundi ostao invalid
Foto: RINA

Osamnaestogodišnjem Nikoli život se promenio iz korena za samo nekoliko sekundi, jer ga je pogodio zalutali metak i naneo mu teške telesne povrede.

"Kopali smo neki kanal i seli da odmorimo i popijemo kafu. Sedeli smo za stolom, a kako nije bilo mesta Nikola je sedeo na panjiću pored. Čuli smo samo neki tup udar, kao kad pukne sijalica. U tom trenutku sam pogledao u Nikolu koji je jauknuo i rekao kako ga je nešto udarilo. Ustao je refleksno i samo odjednom pao sa nogu", priča Krsman Perišić, otac povređenog Nikole.

Odmah su ga odvezli prvo u Priboj, a zatim u užičku bolnicu i tamo su im rekli da ga je pogodio zalutali metak koji je ostao u telu. Nikola i njegovi roditelji su ostali u šoku, jer nikakav pucanj nisu čuli.

"Nikoli su dijagnostifikovane teške telesne povrede, on od tog momenta više ne može da stane na noge. Metak se zaustavio na kičmi i paralisao mu donji deo tela. Vodili smo ga u Beograd u bolnicu, ali oni se ne usuđuju da ga operišu. Nastavili smo da se raspitujemo i našli bolnicu u Nemačkoj koja bi mu izvadila metak i ugradila veštački pršljen, ali ta operacija košta oko 100.000 evra", priča ovaj uplašeni otac.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading