ZAŠTO JEDNO NEDUŽNO DETE DA OSTANE SIROČE SA SAMO MESEC DANA? Potresne reči supruge nastradalog rudara Bojana
Foto: Privatna arhiva

Bojan je jedan od najmlađih nastradalih, a iza sebe je ostavio bebu od samo mesec dana.

Njegova supruga Dragana, uz zajedničku fotografiju njih troje, napisala je:

- Ljubavi naša najveća na svetu ostaćemo te zauvek željni tvoj dugo čekani Lavić i ja. Zašto baš ti? Zašto su Laviću uzeli oca? Zašto su mene ostavili bez tebe? Zašto jedno nedužno dete da ostane siroče sa samo mesec dana? Kako bez tebe dalje. Kako našem Laviću da objasnim kad dođe vreme i pita za oca? Kako ljubavi? Šta sad?

ZAŠTO JEDNO NEDUŽNO DETE DA OSTANE SIROČE SA SAMO MESEC DANA? Potresne reči supruge nastradalog rudara Bojana

Printskrin

 

 

Gde je nestalo obećanje da nas nikada nećeš ostaviti same, da ćeš uvek biti tu za nas, da ćeš biti u Lavića uvek, da je on tvoja snaga i ponos i da si najsrećniji otac na svetu.

Kako ljubavi sada bez tebe, zašto nisi ispoštovao obećanje. LJuta sam na tebe što si nas ostavio, ali gde god bio imaš moje obećanje da ćeš uvek biti tu i uvek prisutan i tu sam ja ljubavi da Laviću pričam kakvog oca imao. Upamti zauvek ćeš biti tu i znaj da sam te neizmerno volela i voleću te dok dišem, a Lavić će biti ponosan kakvog je oca imao. Putuj ljubavi naša i nađi svoj mir. Volimo te beskrajno - napisala je Dragana.

 

 

 

Ona je juče rekla novinarima da je Bojan bio savestan radnik i šest godina je radio u rudniku, ali i kao da je predosetio nešto, te nije želeo da ode na posao.

- Nije hteo da ide na posao i zvao je šefa da pita za slobodan dan, ali je rekao da nema. Rekao je kako je lep dan, uopšte mu se ne ide. Bebica je prevremeno rođena, možda je i bolje što se pre rodio, bar je neko vreme proveo s ocem - kazala je uplakana Dragana.

 

Dodala je da je imala osećaj da je poginuo, iako im ništa niko nije rekao.

Porodica je saopštila da će Bojana na večni počinak ispratiti sutra, 3. aprila na groblju u aleksinačkom selu Bobovištu.

U nesreći koja se dogodila oko 4 časa ujutru u rudniku Soko, stradalo je osam osoba, a povređeno je 20 osoba.

Stradali su Darko Zlatković (43), Nenad Trivunac (37), Petar Petrović (31), Radovan Grujić (47), Branko Čokorilo (57), Branislav Zlatanović (54), Bratislav Živković (59) i Bojan Stajić (34).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading