ZLATIBORAC SE UGUŠIO OD DIMA Obdukcija pokazala kako je umro Jefto Kutlešić
Foto: Printscreen

Nesreća u kojoj je Kutlešić stradao dogodila se juče oko četiri sata u širem centru turističkog naselja na Zlatiboru, na parkingu ispred jednog konačišta u ulici Jovanke Jeftanović. Neko od turista primetio je da gori automobil i pozvao vatrogasce koji su brzo stigli, ugasili vatru i u vozilu zatekli mrtvog Zlatiborca.

Obducija njegovog tela, urađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, pokazala je da smrt nastupila usled gušenja dimom, a da je vatra kasnije delimično zahvatila i njegovo telo.

Zaplenjeno više od tri kilograma narkotika - Alo.rs

Urađen je i vanredni tehnički pregled Kutlešićevog vozila koji je pokazao da je požar krenuo od zadnjeg desnog točka. Pretpostavka je da je Kutlešić dok je pokušavao da isparkira vozilo zaspao i da se usled uključenog automatskog pogona točak vrteo u prazno dok se trenjem o asfalt nije zapalio. Sumnja se da se u tim trenucima dim uvukao u automobil i otrovao Kutlešića, a vatra je sa točka zahvatila plastiku i prenela se na druge delove vozila.

Reporteri Alo! u riznici strave: Ovi predmeti svedoče o najmračnijim ljudskim sudbinama - Alo.rs

Jefto Kutlešić živeo je sam u selu Kobilja Glava i bavio se izvlačenjem drva iz šume. Meštani ovog dela Zlatibora juče su u neverici dočekali vest da je njihov komšija stradao i o njemu imali samo reči hvale. Jefto je, rekli su, rano ostao siroče, a odgajili su ga deda i baba, koja je nedavno umrla.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading