ČUDO KOD BAČKOG PETROVCA Stravične scene nesreće, automobili skroz uništeni, a svi živi (VIDEO)
Printscreen

Na putu Bački Petrovac - Silbaš, u blizini Bačkog Petrovca, u petak oko 21 sat došlo je do teške saobraćajne nesreće, u kojoj na svu sreću nije bilo teže povređenih.

Kako nezvanično saznajemo, Z. M. (49) iz Kovilja, upravljao je putničkim vozilom "reno laguna", slovenačkih registracija. On je zbog vožnje neprilagođenom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u traku namenjenu za saobraćaj vozila iz suprotnog smera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Tom prilikom je udario u putničko vozilo 'škoda superb', beogradskih registracija, kojim je upravljao I. I. (33) iz Ratkova, a čije je vozilo udarilo 'audi A3' , novosadskih registracija, za čijim volanom je bio M.K. (53) iz Novog Sada. Vozači su alkotestirani, nisu imali alkohola", kaže izvor Kurira.

Za sada nije poznat stepen povreda koje su zadobili vozači Z. M. i I. I., kao i putnica u njegovom vozilu I.I. (29) iz Ratkova, koji su prevezeni u UKC Vojvodine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Prizor je bio jeziv. Automobili smrskani, mislili smo da nema živih kako je to izgledalo strašno. Na svu sreću, čuli smo da su samo neki zadobili povrede i to ne teške, što je hvala bogu neverovatno, kada se pogledaju kola", kaže jedan od vozača koji se zatekao na tom delu puta, gde se dogodila nesreća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading