POSLEDNJE REČI MLADIĆA KOJI SE SRUŠIO NA BINI Veljko se pred smrt požalio najboljim drugovima
Rina

Kako navodi njegov najbolji drug, Veljku je pružena pomoć pre nego što je izdahnuo, a ispričao je i šta se dešavalo pre nego što je Veljko pao na bini.

– Svirao je frulu. Prvi i drugi deo nastupa izveli smo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska samo pao na binu. Svi smo bili u šoku. Ne znam da opišem taj osećaj – počeo je on.

NIJE MU BILO SPASA

Ovaj mladić ističe da je Hitna pomoć stigla baš brzo, ali Veljku nije bilo spasa.

– Bio je još živ kada je pao, radili su mu masažu srca što mu je i pomoglo oko pulsa, ali, nažalost, na putu ka bolnici, u sanitetskom vozilu je preminuo. Kako nam je rečeno, dovezen je bez vitalnih funkcija u Urgentno odeljenje u Čačku. Nisu uspeli da ga spasu – sa tugom u glasu ističe ovaj mladić. Kako dalje navodi, još uvek nije svestan da Veljka više nema, a kaže da će se zauvek sećati njegovih poslednjih reči.

– Pre nego što smo izašli da odigramo taj poslednji deo nastupa, uhvatio se za stomak i rekao nam da ceo dan ništa nije jeo i da jedva čeka da se završi nastup, pa da jede. Nekoliko sekundi kasnije samo je pao – sa suzama priča ovaj mladić. Tačan uzrok smrti mladića još uvek nije poznat, a Više tužilaštvo u Čačku sprovešće istragu u vezi sa ovim događajem.

 

– U izveštaju lekara Hitne pomoći stoji da je uzrok smrti infarkt. Naložena je obdukcija, koja bi trebalo da utvrdi tačan uzrok – rekli su u Višem tužilaštvu u Čačku.

 

Komentari (0)

Loading