OVO JE TRAGIČNO NASTRADALI MLADIĆ (20) IZ SUBOTICE Voleo je motore, tako je i poginuo - devojka u teškom stanju (FOTO)
Foto: Facebook

Ponedeljak uveče bio je koban za Slađana, koji je bio omiljen među svojim drugarima I uvek imao osmeh na licu. Do nesreće je došlo iznenada, kada je ispred motocikla iskrslo teretno vozilo, kamion „TAM”, tako da mladić nije mogao da reaguje i poginuo je na licu mesta.

Iza njega na motoru je sedela saputnica, osamnestogodišnja N. E., koja je zadobila teže povrede i odmah je preneta i hospitalizovana u subotičkoj Opštoj bolnici.

U policiji su potvrdili, da je do nezgode došlo nepažnjom vozača teretnog vozila. Naime, na delu puta gde se nezgoda dogodila, vozač tereretnog vozila nije ustupio pravo prvenstva prolaza motociklisti, koji je sa periferije Grada vozio ka centru Subotice, ulicom Jovana Mikića.

Foto: Facebook

 

 

Zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i saobraćajna policija izvršili su uviđaj.

Kako Kurir saznaje, vozač TAM-a, J. N. iz Subotice, se u saobraćaj uključio u blizini kućnog broja 218, u ulici Jovana Mikića.

- Vozač teretnjaka nije propustio vozača motocikla, koji se kretao istom ulicom, od periferije prema centru Subotice, pa je tako motocikl svojim prednjim delom zakačio u zadnju levu stranu teretnog vozila. Nakon udarca, “TAM” je ostao u levoj kolovoznoj traci, dok je Slađan Daraboša, motociklom sleteo na levu stranu i pao na kaldrmu sa motorcikla, kod prethodne kuće.

Vozač kamiona TAM nije bio u alkoholisanom stanju, potvrđeno je alko testom, a Slađan i povrešena devojka sa motorcikla motocikla imali su na glavi homologovane zaštitne kacige. Međutim, iako su se držali pravila, nezvanično se saznaje da vozač motorcikla nema vozačku dozvolu niti je položio ispit ni za jednu vrstu vozila, ali je naučio da ih vozi pre polaganja vozačkog, jer je voleo motore.

Protiv vozača teretnog vozila biće podneta krivična prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a telo nesrećnog mladića poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu, u Novi Sad.

Mnogobrojni prijatelji Slađanovi pišu na društvenim mrežama da je bio dobar mladić, blag i human i teško im je da veruju u tragediju koja se dogodila, ne njegovom krivicom. Imao je veliki broj poznanika, prijatelja, svi su u neverici I žale što su izgubili dragog prijatelja, kojem šalju poruke da ga anđeli čuvaju

Komentari (0)

Loading