Šest saobraćajki u Leskovcu, teže povređeni motociklisti
Foto: Shutterstock/osobystist

 

Na početku ulice Sime Pogačarevića u leskovačkom naselju “Podrum“ motociklista iz Vlasotinca  M. A. (39) u brzoj vožnji ka centru Leskovca udario je motorom na ulici istrčalog psa lutalicu i jedva sebi spasao život... Kako nezvanično saznajemo, a prenose lokalni veb-portali, nesrećni mladić se kretao povećom brzinom iz Vlasotinca i udarivši u psa pao je u obližnji jarak. Pas je uginuo na licu mesta a motociklista iz Vlasotinca zadobio je  prelom dva rebra, povredu desne lopatice, na glavi poveći hematom i povredu plućne maramice...

On je zbrinut interventno u Leskovački bolnički centar a nakon toga prebačen na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu.

Šest saobraćajki u Leskovcu, teže povređeni motociklisti

Alo!/Toma Stevanović

 

 

Istog dana u popodnevnim satima dvadesetdevetogodišnji motociklista iz Niša vozeći se sa svojom devojkom na prilaznom putu za Leskovac zadobio je  težu povredu desne šake,desnog stopala i poveće ogrebotine po licu i rukama, a njegova dvadesetčetvorogodišnja devojka zadobila je povredu kolena... Oni su takođe zbrinuti hitno pri Urgentnom odeljenju ortopedije leskovačke Opšte bolnice a nakon lekarske intervencije poslati na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu.

Materijalna šteta na motorima učesnika u saobraćajki procenjuje se na oko 350 hiljada dinara.

Saobraćajke motociklista i biciklista na leskovačkim saobraćajnicama su u poslednjih par godina česta pojava, najčešće zbog neprilagođene brzine uslovima puta, ali i nedovoljnog saobraćajnog iskustva vozača dvotočkaša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading