OGLASIO SE BRAT IVANA MILOŠEVIĆA Malopre su mi javili...
Alo/ilustracija

Ivan Milošević (32) iz Beograda koji je nestao u petak kada se uputio na KiM kod prijatelja, pronađen je danas.

Ovu informaciju potvrdio je i njegov brat.

- Malopre mi je javljeno da je pronađen. Sleteo je s puta u okolini Zvečana. Pronašla ga je Hitna pomoć, malo je ugruvan, ali je dobro. Hitna pomoć ga vozi u Kosovsku Mitrovicu. Ja sam danas krenuo na KiM da ga tražim, sada idem da se uverim svojim očima da je sve u redu - kaže Ivanov brat Nenad.

Podsećamo, juče u poslepodnevnim satima Ivanu se isključio telefon, te porodica nije mogla da dođe do njega. Prijatelj kod kojeg je hteo da svrati čuo se s njim oko 13 sati, a nešto pre 14.30 zabeleženo je da je prešao granicu. Poslednji put je viđen na skretanju ka Kosovskoj Mitrovici, a onda mu se izgubio svaki trag.

Policija je saopštila da je Ivan ušao na KiM preko prelaza Jarinje, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Portparol poilcije regiona Sever, Branislav Radović istakao je da je policijska stanica u Leposaviću u međuvremenu stupila u kontakt sa vozačem R. J., koji se kretao kamionom iz pravca Leška ka Mitrovici.

On je rekao da se ispred njega kretao motor koji odgovara opisu traženog motora. Na skretanju kod srpskog groblja u Rudaru vozač kamiona je skrenuo u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je navodno nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine, rečeno je policiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading