nesreća
RINA

 

U visini 29. km autoputa E-75, kod Žednika danas oko 17,30 časova dogodila se saobraćajna nesreća nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju da se saobraćajna nesreća dogodila u popodnevnim časovima u nedelju i da je više lica povređeno.

- Do saobćajne nezgode je došlo kada je putničko vozilo kretalo koje se saobraćajnom trakom namenjene za kretanje vozila u smeru Graničnog prelaza Horgoš i dolaskom u visinu 29. km, na delu puta gde se zbog izvođenja radova na putu saobraćaj u oba smera odvija navedenom kolovoznom trakom, prelazi na saobćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera i prednjim delom vozila udara u drugo putničko vozilo, koje se kretalo u smeru Novog Sada - kažu u policiji.

U ovoj nezgodi više lica je povređeno, a stepen povreda će biti naknadno utvrđen. Na lice mesta, kako nezvanično saznajemo, izlašla je Hitna medicinska pomoć.

Saobraćaj iz pravca GP-Horgoš se na petlji Jug preusmerava na DP 1B reda broj 11, dok se saobraćaj iz pravca Novog Sada odvija zaustavnom trakom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading