"NASMEJALA SI SE I REKLA TATA, DOLAZIM PONOVO" Otac sanjao ubijenu ćerku u Beogradu, osumnjičeni Albanac i dalje u bekstvu
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Studentkinja Ivane K. (26) ubijena je u stanu na Zvezdari u Beogradu u decembru 2022. godine, a njen otac je potresnim rečima na svom "Fejsbuk" nalogu obeležio godinu i po dana od ubistva ćerka. Napisao je da mu je došla u san posle dužeg vremenskog perioda.

"Posle toliko čekanja konačno ponovo videh najlepše oči, uz osmeh i pitanje 'kako sam?'... 'Dobro, a kako si ti?' Rekla si 'ne brini tata ja sam dobro', i još si mi rekla da poljubim mamu i Fikija i da moraš da ideš.... Mahnula si mi, a na moju molbu da ostaneš još malo samo si se nasmešila i rekla 'doći ću ja tata ponovo'... Nemoj da te čekam dugo oči moje", napisao je S.K.

Da podsetimo, Ivana je ubijena 24. decembra 2022. godine, a sumnja se da je ubijena dva dana ranije. Istragom je utvrđeno da je ugušena, a za zločin je osumnjičen Jetmir Gočaj za kojim je raspisana poternica i nalazi se u bekstvu.

Prema informacijama od ranije, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu i po dana. Nakon ubistva, na "Fejsbuk" profilu osumnjičenog osvanule su zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima nakon zločina, pisao je kako mu ona nedostaje.

"U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali. bog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti", podsetio je izvor upućen u istragu.

Alo.rs/Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading