dečak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Srbiju su početkom ove godine potresla dva slučaja seksualnog zlostavljanja dece, a "zlostavljači" su bili oni koji je trebalo da ih štite i vole - roditelji!

Uskoro bi na slobodi trebalo da se nađe monstrum iz Smedereva, koji je silovao sina (12) i njegovog druga, a otkrivamo stravične detalje njegove odbrane. Tvrdio je da je silovao dečake, jer je i njega silovao njegov otac!

Slučajevi iz Novog Pazara i Kruševca podsetili su na stravičan događaj iz februara 2014. iz okoline Smedereva, kada je uhapšen otac dečaka koji je počinio najstravičnije grozote svom sinu, ali nije poštedeo ni njegovog školskog druga.

Od jezivog slučaja je prošlo deset godina, a monstrum bi uskoro mogao da se nađe na slobodi.

Otkriven je zahvaljujući prijavi roditelja dečakovog druga kada im je monstrum napastvovao dete. Mališan je došao kod svog školskog druga da se igraju, a zatim ih je napastvovao drugarev otac.

hronika

Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

 

 

- Smederevac je došao kod dvojice dečaka, a zatim je učinio nešto zastrašujuće. Policijskim inspektorima i danas odzvanjaju reči sina monstruma koji je rekao: „Pokušao sam druga da zaštitim od svog tate. Rekao sam mu da ga ne dira i da meni može svašta da radi. Rekao sam tati da ću biti dobar, da se neću opirati i da je bolje da mene je*e nego njega.“ Monstrum se iživljavao nad obojicom dečaka, a pao je zahvaljujući dečakovom drugu, koji je sve ispričao roditeljima - navodi izvor.

Međutim, odbrana monstruma pred tužilaštvom je tek šokirala sve prisutne.

- Odmah je sve priznao, a zatim je objasnio zašto je to radio sledećim rečima: „Priznajem sve za šta me optužujete, priznajem. Ja sam imao više puta odnos sa sinom i jedanput s njegovim drugom. Morate da me razumete, i mene je moj otac seksualno zlostavljao, pa sam ja to isto uradio svome detetu. Znate, ja seksualne odnose s muškarcima imam od svoje 12. godine. Tada me je otac prvi put silovao“ - kazao je tada optuženi muškarac.

Kazao je da je nakon seksualnog odnosa s ocem počeo da ima odnose i s drugim muškarcima od svoje 19. godine. Kazao je da je to sve trajalo dokle god nije uhapšen, iako je bio oženjen. Kazao je da je imao svog dečka, ali da je redovno ispunjavao i bračne dužnosti prema supruzi.

- Sina sam silovao još dok je imao osam godina. U početku sam mu puštao porno-filmove s pedofilskim sadržajem. Na taj način sam ga ubeđivao da je to što radimo sasvim normalna stvar. Zatim je usledilo milovanje, dodirivanje i onda se dešavalo ono zbog čega sam uhapšen - ispričao je manijak.

Rekao je da nije mogao „protiv svoje prirode i nagona“, a da je odlučio da zlostavlja svog sina kada je ostao bez novca i nije mogao da plaća usluge drugih muškaraca.

- Rekao je da je vodio sina na tavan i u garažu gde bi ga silovao. Priznao je kako je pretio sinu da o njegovim zlodelima ćuti i da nikome ne kaže, jer će inače obojicu uhapsiti policija - navodi izvor.

Smederevac je za ovaj stravičan zločin osuđen na 12 godina robije, a na slobodi bi trebalo da se nađe 2026. godine.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading