Rade Dragijević
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza/ Printscreen

Dok traje potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić, otac prvoosumnjičenog Dejana, Rade Dragijević šokira javnost svojim izjavama. On je rekao za Alo! da ako je devojčica živa, i dalje postoji nada da će njegov sin ugledati svetlost dana.

Dok se danonoćno traga za Dankom, Rade kroji priče i ne misli na bol porodice Ilić.

- Ako je Danka živa, moj sin će se izvući, to će biti dobro za njega. Svašta narod priča, a i gledao sam na Jutjubu, neke emisije o tome, pričaju da je živa. Sad ne znam što je rekao da je ubio, ali… - šokira Dagijević.

Kako tvrdi Dragijević, neke komšije se solidarišu sa njim i šalju pare Dejanu u zatvor.

- Dejan ima pare na kartici, ali ne može da plaća u kantini njom. Zato mu je jedna moja komšinica poslala pare za cigare da ima. Niko mi nije rekao kako je, ali ići će advokat da ga poseti u zatvoru 7. Ja bih mu poslao pare, ali nisam sad pri novcu. Imam mnogo obaveza oko plaćanja, a sutra ću da obeležim 40 dana ženi i sinu - priča Dragijević.

Kako dodaje, danas priprema četrdeset dana kod kuće.

- Sve sam nabavio, i hranu i piće. Moram da razmestim stolove, jer ću sutra biti kod kuće kako bi obeležio četrdeset dana od smrti Svetlane, a i sina Dalibora. Neke komšije koje dolaze kod mene doneli su mi hranu kao prilog. A, i ja nisam nešto dobro, loše se osećam ovde, ovako sam kad se probudim, a nema nikoga - kaže Rade i dodaje:

- Svako jutro oko šest sati idem na groblje sinu i ženi. Takav je običaj ovde kod nas da se 40 dana odlazi. Onda dođem kući, i kao samotnjak neki. Ni brat me nije pozvao od kada sam izašao iz zatvora, ni pita kako sam - zaključuje Dragijević za Alo!

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP “Vodovod” Bor, koji su u pritvoru.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading