STOJANA DEVOJČICA (16) NAZVALA BOLESNIKOM, A ON IZVADIO NOŽ I IZBO JE NASMRT U Višem sudu nastavak suđenja za ubistvo u Ripnju
Foto: Alo/Masanori Josida/Društvene mreže

U Višem sudu u Beogradu danas će biti nastavljeno suđenje Stojanu Ilić (37) koji je priznao da je 10. aprila 2023. godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, ali je tom prilikom naglasio da se ne seća kako je došlo do ubistva.

Stojan Ilić je optužen i da je nakon ubistva tinejdžerke pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Ilića je u svojoj odbranu naveo da nije hteo da povredi tinejdžerku, već da ima psihičke probleme zbog čega su mu i bili prepisani lekovi koje, kako je rekao, nije redovno pio.

Dodao je i da je imao "crne misli", te da je često mislio da neko hoće da ga ubije i pomišljao na samoubistvo.

Ilić je rekao da je tog i prethodnog dana popio dosta alkohola i nekoliko bensedina, kao i da je spavao samo dva sata nakon čega je 10. aprila došao kod porodice 16-godišnje devojke da napuni telefon, jer on nije imao struju.

Naveo je da je tada pio sa ujakom ubijene devojke, kada je krenuo sa njom i njenim bratom do radnje, odnosno on ih je vozio.

Prema njegovim rečima, devojka je ostala u kolima sa njim, dok je njen brat otišao u prodavnicu i tada je on odlučio da ode do pumpe da sipa gorivo, a ona je pristala da ode sa njim.

Ilić tvrdi da je zatim došlo do svađe u kolima i da ga je ona nazvala "retardom" i "bolesnikom", zbog čega se on iznervirao i tada mu se sve zacrnilo pred očima.

Dodao je da ne zna kako je uzeo nož i kako se ubistvo desilo, dok je odgovarajući na pitanje branioca rekao da nije pokušao da siluje devojku, niti da mu je to bila namera.

Ilić tvrdi da se porodica ubijene bavi crnom magijom i da je to primetio jer svaki put kada ode u crkvu, on se oseća bolje, a njima je loše.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Ana

25.06.2024 09:30

Nasi kretenski obicaji da svakog nalivamo alkoholom ko dodje u kucu. I zasto je devojka bila sama sa njim, kada je jasno da je bio ozbiljno poremecen?!