Dragan Roganović
Foto: Alo/Društvene mreže

 

Kako prenose crnogorski mediji, među onima koji su saslušani je i bivši vojni specijalac koji je označen kao pripadnik "kavačkog klana" i koji je u prošlosti u više navrata hapšen zbog teških krivičnih dela.

U dosadašnjoj istrazi osim saslušanja poznatih pripadnika zaraćenih klanova, policija pregleda i snimke sa nadzornih kamera u blizini mesta likvidacije kod Sportskog centra na Cetinju, jer se pretpostavlja da je na nekoj od njih zabeležan i trenutak kada je ubica postavio bombu na drvetu. 

Podsetimo mafijaška likvidacija izvedena je pomoću eksplozivne naprave postvaljenoj na drvetu, koja je najverovatnije aktivirana na daljinu u trentuku kada su četvorica pripadnika "škaljarskog klana" izašli iz blindiranog " mercedesa" i krenuli ka obližnjoj teretani.

Dragan Roganović

Društvene mreže

 

 

U eksploziji su ubijeni Dragan Roganović  i Petar Kaluđerović , a teško su povređeni Taso Jovanović  i Mihajlo Borozan , dok su geleri teško povredili i slučjanu prolaznicu.

Prva žrtva u ratu zloglasnih crnogroskih klanova je Goran Radoman sa cetinja koji je 2015. godine izrešetan u garaži zragde na Novom Beogradu. Interesantno je da je sada ubijeni Dragan Roganović jedno vreme bio Radomanov telohranitelj. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading