policija
Foto: Alo/Dejan Briza

 Da je Aleksandar nastradao, potvrdio je za Kurir direktor ovog preduzeća Vladimir Sinadinović.

Tragedija se dogodila kada je na radnike "Komunalca"  naleteo automobil nekoliko minuta nakon ponoći, dok su obeležavali horizontalnu signalizaciju.

- Radnici su bili angažovani na iscrtavanju, odnosno obeležavanju horizontalne putne signalizacije i propisno obeleženi, kada je vozač svojim vozilom naleteo na njih, a zatim se udario u obližnji lokal - kažu iz policije.

Na lice mesta su odmah pored policije izašle i ekipe Hitne pomoći koje su povređene transportovale u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu. 

U udesu su povređena dva radnka "Komunalca" a i jedan od njih je zbog težine povreda odmah transprotovan u UKC u Nišu, gde je stigao bez znakova vitalnih parametra. Nažalost i pored napora lekara da mu spasu život, on je podlegao povredama.

- Vidno sam potresen i izražavam saučešće porodici. Aleksandar je bio radnik za primer. Uvek je nosio zaštitno odelo, bio je odgovoran i uzor čak i starijim radnicima - rekao je Sinadinović a pronosi Kurir.

I drugi povređeni u ovoj nesreći je radnik "Komunalca." U pitanju je D ..M iz Donjeg Stopanja, star 64 godine, i on se nalazi u hirurškom šoku Opšte bolnice Leskovac.

- Još pratimo njegovo stanje. Zadobio je povrede po stomaku i ne možemo sa sigurnošću još da tvrdimo da li je životno ugrožen ili ne - kazao je  direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading