hronika
Foto: Alo/Alo!/Rajko Ristić

Seksualni pir nad slepom i nepokretnom staricom Zorkom S (90), koji se dogodio na Đurđevdan 2010. godine u Smederevskoj Palanci, dobio je posle šest godina epilog u Apelacionom sudu u Beogradu.

Taj slučaj i danas budi jezu i podseća da je ljudski rod u pojedinim situacijama gori od životinje.

Policajci koji su vodili ovaj slučaj bili su zapanjeni posle otkrivanja svih detalja ovog svirepog iživljavanja i ubistva. Starica je prvo silovana i izbodena nožem, a ubice su pored njenog tela nastavile da orgijaju i na kraju su je raskomadali sekirom i zapalili, pa otišli u kafanu!

Posle ubistva bio je uhapšen samo Ratko S. (55) iz Glibovca, koji je 2012. godine osuđen na 17 godina robije. Pet godina posle zločina, policija je uspela da reši enigmu i uhapsi Ratkove saučesnike, njegovu snaju Svetlanu S. (37) i Dragišu R. (41).

Događaj je do kraja rasvetljen tek posle svedočenja Svetlanine dece. Njen sin i dve ćerke su 2015. povereni hraniteljskoj porodici jer ona nije brinula o njima i tada su otkrili da njihov stric Ratko nije jedini vinovnik ovog zločina.

Deca su svojim starateljima ispričali “da su mama, stric i neki čika jedne noći prali krv sa odeće”, a njima zapretili da će proći kao baba ako zucnu. Staratelji su to prijavili policiji, posle čega je počela nova istraga i utvrđeno je šta se zapravo desilo.

Kuća u Novom Sadu

Vesna Bilić

 

 

Presudom Apelacionog suda u Beogradu od 28. maja 2016. godine, Svetlana i Dragiša su dobili po 18 godina, dok je Svetlanin dever Ratko osuđen na 16 i po godina i upućen je na obavezno psihijatrijsko lečenje.

Pet godina su Dragiša i Svetlana izmicali pravdi jer je, prema nekim informacijama, Ratko bio ludo zaljubljen u Svetlanu i nije hteo da je oda. Prećutao je i da je Dragiša bio sa njim, jer se plašio da će on otkriti Svetlanu. Meštani Glibovca su od početka tvrdili da Ratko nije sam počinio ubistvo.

– Svi su znali da se on u to vreme švalerisao sa snajkom Cecom. Dragiša R. je blago retardiran. U to vreme se nije odvajao od Ratka, Cece i njenog pokojnog muža. Pili su i vukli se po selu. Cecinog muža nije bilo briga što ona švrlja sa svima redom i što je čak i njegov brat sa njegovom ženom - ispričao je Cecin komšija posle ubistva starice.

Ovaj zločin je šokirao operativce kada su Ceca i Dragiša posle hapšenja do detalja opisali zločin.

- Prvo smo je silovali, a onda pretukli i izboli nožem. Nastavili smo da orgijamo pored nje, a na kraju smo je i isekli sekirom, zapalili kuću i otišli u kafanu - ispričao je Dragiša kada je uhapšen.

KRVAVI ĐURĐEVDAN U SMEDEREVSKOJ PALANCI Ubila slepu staricu, pa orgijala sa deverom pored leša

Privatna arhiva

 

 

I Ceca je bez premišljanja ispričala šta se dešavalo u trošnoj kući nesrećne starice.

- Ratko je prvi silovao staricu, a posle njega i Dragiša. Sve su to uradili na moje oči. Ja sam je onda tri puta nožem ubola u stomak i grudi, a Ratko i Dragiša su je udarali sekirama po genitalijama, glavi i grudima - priznala je Ceca. Posle krvavog pira, njih troje su pijani međusobno imali odnose.

Pravi razlog ovog ubistva možda se nikada neće saznati. Osim činjenice da su imali bolesni seksualni nagon, može se reći da motiv nije koristoljublje, jer su iz staričine kuće odneli samo kasetofon. Tročlana grupa napravila još jednu grešku - sekiru kojom su komadali Zorku ostavili su pored njenog kreveta. U nadi da će požar uništiti sve dokaze, otišli su u kafanu, ali vatra nije zahvatila sekiru.

Požar su izazvali kako bi prikrili zločin koji su počinili i to tako što su zapalili ćebad kraj Zorkinih nogu i njene pelene.

Podvodila decu!

Deca su ispričala svojim starateljima da ih je majka godinama zlostavljala! Svog desetogodišnjeg sina terala je na oralni seks sa njenim partnerom za 1.000 dinara. Za istu sumu, muškarcima je dozvoljavala da dodiruju devojčice po intimnim delovima. Čak je pred decom imala seksualne odnose sa muškarcima za novac.

Sina je terala na seks sa sestrom, koja je bežala kroz prozor. Sve se dešavalo od 2009. do 2013. godine.

Za sva dela okrivljeni su dobili skoro pa minimalne kazne.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading