SALONI ZA MASAŽU PARAVAN ZA PROSTITUCIJU "Profesor mi je tražio erotsku masažu"
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Uglavnom se u rubrici „nega lica i tela“ nalaze oglasi tipa „masaža celog tela aromatičnim uljima, samo za gospodu, centar“, „masaža, antistres, za gospodu, centar“. Iza ovih oglasa uglavnom se krije organizovana prostitucija. Salonsku prostituciju, kaže izvor „Alo!“, teško je dokazati jer prostitutke plaše ili ne žele da ugroze svoj posao, a klijenti ne žele da se zna kakve usluge koriste. Čak se „terapeuti“ oglašavaju putem Fejsbuka, Instagrama...

Ona kaže da se u salonu čula prigušena muzika, a da su roletne bile spuštene.

- Salon se nalazi u strogom centru grada, u jednoj zgradi. Ne znam koliko stan ima kvadrata, pretvoren je u salon. Ima deo u kojem su bila dva stola za masažu odvojena paravanom i džakuzi. Dočekala me je devojka, koja se predstavila kao sekretarica. Odmah sam shvatila da sam došla u mini-kupleraj, koji se lažno oglašava kao salon za masažu - ispričala nam je Lola.

krevet

 

 

 

- Videla sam da tu nešto ne štima. Sekretarica mi je rekla da je to salon sa renomeom, da postoji 10 godina i da ima stalnu klijentelu, koja traži posebnu istočnjačku masažu „sa završnicom“. To je rekla kao da se radi o najnormalnijoj stvari na svetu. Kada sam shvatila o čemu govori, umalo sam se onesvestila. Ipak, rekla sam da ću im sledećeg dana javiti da li pristajem na posao - ispričala nam je Lola V.

Razmišljala je celu noć, a pošto joj je novac bio neophodan za stanarinu i život, odlučila je da pristane.

- Gazda salona je to jedva dočekao jer sam super izgledala, a ja sam htela u zemlju da propadnem. U salonu su radile i priučene maserke, a usluge su tražili ugledni advokati, lekari, profesori, studenti, ali i mladi nabildovani momci željni provoda. Bilo je i poznatih ličnosti. Bio je jedan profesor koji je tražio samo mene i dobro me je plaćao. Običnu relaks masažu tražilo je malo naših mušterija, a ostali su hteli erotsku. Dobijala sam polovinu zarade - kaže ova bivša maserka.

 I baba makro

Policija i tužilaštvo teško staju na put ovoj mreži prodavaca ljubavi jer saloni stalno menjaju brojeve telefona, sele se s lokacije na lokaciju i ne ostavljaju dokaze za sobom. Često se otkriju po prijavi građana i makroi često prijavljuju jedan drugog da bi eliminisali konkurenciju. Makroi više nisu žestoki momci sa margine, već i bračni parovi, penzioneri, ali i sasvim mlade devojke. Zabeleženo je da je kao makro radila i jedna penzionerka od 65 godina!

Ona navodi da se pod erotskom masažom podrazumeva „relaksaciona masaža celog tela, uz masiranje polnog organa i dovođenje do vrhunca“.

- Klijent je nag, a devojke su u donjem vešu. Ako se radi erotska masaža parova, od terapeuta se može zahtevati da se obnaži. Posete su se zakazivale, a adresa otrkivala tek nakon poziva. Cene su razne, a masaža od pola sata sa „ručnom završnicom“ je oko 3000 dinara, a masaža i oralni seks oko 5000 dinara. Pola sata masaže i seksa je  je još 5.000 dinara, a komplet 150 evra. Lepše devojke dobijale su između 80 i 100 evra, a i moja tarifa je bila tolika - kaže Lola, koja je u salonu radila od 11 do 21, a na zahtev klijenata išla je na kućne adrese i provode vikendom po Srbiji.

Iz posla je izašla kada je našla dobar posao u jednoj privatnoj klinici kao fizioterapeut.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading