SUDARILI SE TRAKTOR I AUTO SA ČETVOROČLANOM PORODICOM Teška saobraćajna nesreća kod Kikinde
Printscreen 192.rs Instagram

Iako prizor prevrnutog traktora i “tojote” čiji je prednji kraj smrskan nije slutio na dobro, ishod saobraćajne nezgode kod Kikinde nije, srećom, imao fatalne posledice.

Do nezgode je došlo oko 13 sati na delu puta između Kikinde i Bašaida, kod sportskog aerodroma. Sudarili su se traktor sa dve prikolice kikindskih registaskih oznaka i putničko vozilo "tojota" novosadskih registarskih oznaka. U njemu je bila četvoročlana porodica iz Novog Sada, roditelji i dvoje dece (14) i (9). Oni i vozač traktora iz Kikinde zbrinuti su u Opštoj bolnici:

- Vozač traktora je zadržan na urologiji. Roditelji imaju povrede lokomotornog sistema, odnosno stopala, dok njihova deca, srećom, nisu povređena. Nakon pregleda i obavljene dijagnostike pušteni su na kućno lečenje - potvrđeno je Kuriru u kikindskoj bolnici.

Dalja istraga pokazaće kako je došlio do ove teške saobraćajne nezgode, a prvi rezultati ukazuju da je košmarnog sudara došlo zbog, kako kažu u policiji, nepropisne radnje vozilom. Sumnja se da je vozač traktora, krećući se iz pravca Kikinde, prešao delom na suprotnu kolovoznu traku. Vozač “tojote” dolazio je iz pravca Bašaida, a sudar je bio neizbežan.

Istraga će pokazati kako je došlo do ove saobraćajne nezgode, a u svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading