devojcica
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

 

Kako saznajemo sahrana će  se obaviti u  danas tačno u podne .

Jeste  dete će biti sahranjeno u podne. Njeni su skrhani od tuge I bola. Zbog tragedeje kakve se pamti odložena je proslava maturske večeri – rekao je prijatelj porodice.

On je dodao da ni majka ni ostali članovi porodice od tuge nemaju snage za razgovor ni sa kim.

 Tragedija se dogodila u sredu kada je tinejdžerka sa tekom došla do obale Drine kako bi se malo opustili nakon polaganja maturskog ispita.

Meštani pričaju da je tetka devojčice opisala kako je devojčica hodala po plićaku i odjednom je propala.

- Ona je polagala prvi prijemni, a nakon drugog se udavila. Kažu da je sve pokopano od eksploatacije šljunka i da iskusni meštani strahuju da priđu reci. Devojčica to izgleda nije znala - navode sagovornici.

Utapanje se dogodilo na području Adamovače, kako meštani zovu ovaj potez za reku Drinu, u Prnjavoru.

- Kako sam čuo, ona je bila u školi, a onda je otišla kući i sa sestrom njenog očuha otišla na kupanje kilometar i po od mesta gde žive. Drina je opasna i za iskusne plivače, ima dosta virova. Pričaju da nije plivač, kupala se u plićaku, a tu postoji jedan preliv, on ju je oko 16. 30 sati povukao, nakon čega je najverovatnije završila u viru – reko je za Alo! meštanin ovog sela.

Devojčica je navodno ušla u vodu kako bi dohvatila papuču i kako se sumnja upala je u rupu nastalom eksplatacijom šljunka.  Nakon dan potrage telo  devojčice je pronađeno oko 14 sati u Salašu Crnobarskom, u potezu Manjež .

 Po pronalasku tela  rođene tetka devojčice, potvrdila je da se radi  nažalost o devojčici koja je  nestala u Drini.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading