Prnjavor
Foto: Privatna arhiva/Foto: PrivatnaArhiva

Za njenim telom tragalo se od jučerašnjeg dana, da bi danas oko 14 časova u Salašu Crnobarskom, u potezu Manjež pronađeno telo mlađe ženske osobe, a kako kaže rođene tetka devojčice, radi se nažalost o devojčici koja je juče nestala.

- Ja sam uzrujana sve vreme od juče kada sam čula da je išla na kupanje u Drinu. Malopre su nas zvali da dođemo kako bismo identifikovali telo, ali ja nisam imala snage da vidim to, pronašli su njeno telo poprilično udaljeno od mesta gde je ušla u vodu. Od juče ni deca ni ja nismo spavali. Muž je upravo otišao tamo, tresem se sve vreme, ne znam kako je mogla da je odvede tamo... - rekla je potresena tetka ove devojčice.

Naime, ronioci spasioci tragali su satima za telom devojčice. Ona je sa tetkom otišla na kupanje na području Adamovače, kako meštani Prnjavora zovu ovaj kraj.

- Velika tuga je zavladala, ne znam kome je teže. Moja sestra, odnosno devojčicina majka je na lekovima, uopšte ne zna za sebe, tuga je gledati sve to, ne znam šta će biti kad nam sve ovo dođe u glavu - rekla je  sagovornica.

Kako smo već pisali, devojčica je tek završila osmi razred, njena tetka, inače rođena sestra majke stardale devojčice, za nju kažu da je to bilo predivno dete, vredno i vaspitano, kao i da je život bio tek pred njom.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading