Milan Đorđević
Foto: Alo/Foto: Printskrin


Nestanak Milana Đorđevića (41) na Suvoj planini, koji se dogodio pre nedelju dana, izazvao je intenzivnu potragu koja i dalje traje. Nesrećni događaj je pokrenuo mobilizaciju svih raspoloživih službi, porodice, prijatelja i meštana okolnih sela. Nepristupačan teren, kao i nedostatak konkretnih tragova, otežavaju potragu za nestalim farmaceutom iz Niša.


Marica Đorđević, majka nestalog Milana, izrazila je očaj zbog nedostatka informacija o svom sinu, ali istovremeno istakla da porodica ne gubi nadu. Ona je apelovala na građane da se uključe u potragu kako bi što pre pronašli njenog sina. Porodica i prijatelji Milana Đorđevića svakodnevno su angažovani na terenu, pružajući podršku policiji i tragajući za njim na sve moguće načine.


Brat nestalog farmaceuta, Dejan Đorđević, istakao je da je policija i dalje aktivna na terenu, pretražujući sela prema Studeni i Čukljeniku. Istakao je i da se i dalje organizuju privatne potrage, te da se nada da će uspeti da pronađu svog brata.


Nestanak Milana Đorđevića i dalje je obavijen misterijom. Poslednji put viđen je u ponedeljak, 10. juna, kako se uputio prema izletištu Bojanine vode. Nakon što se nije javljao na telefon, njegova porodica pronašla je njegov službeni automobil na izletištu, ali od samog Milana nije bilo ni traga ni glasa.


Mediji su preneli informaciju da su nedaleko od osmatračnice na izletištu Bojanine vode pronađeni prvi tragovi - kutija cigareta i upaljač. Ovi tragovi, iako nejasni, mogu biti od ključnog značaja za dalju potragu.


Nestanak Milana Đorđevića ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a policija i dalje intenzivno traga za njim. Od momenta kada je poslednji put viđen, do trenutka kada je pronađen njegov automobil, ostaje misterija koju istražitelji pokušavaju da razjasne.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading