Nasilje u Čačku
Foto: Alo/Foto: RINA

Video snimak iz Čačka koji je juče javnost ostavio u šoku, još uvek nije rasvetljen! Nasilje mladića nad devojkom, pri čemu se na snimku vidi kako je on tuče, šutira i pljuje, niko nije prijavio policiji, pa čak ni žrtva nasilja. Ovu informaciju su potvrdili u Policijskoj upravi a i u Osnovnom javnom tužilaštvu koje bi kao nadležno trebalo da postupa u ovakvim situacijama. 

Ali ako je suditi prema izjavama nadležnih ovaj uznemirujući snimak nasilja neće ostati bez konačnog epiloga. Kako nam je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu, oni su i bez prijave reagovali čim se snimak pojavio na portalima.

- U vezi snimka koji se nalazi istaknut na internet izdanjima pojedinih dnevnih novina , a koji ukazuje na postojanje nasilničkog ponašanja, Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku nije podneta nijedna krivična prijava vezano za predmetni događaj - navodi se u dopisu Vladimira Perišića, portparola OJT. 

Policiji je izdat nalog da pronađe počinioca, ali i žrtvu, kao i da proveri da li se devojka javljala za lekarsku pomoć ovdašnjim zdravstvenim ustanovama. 

- Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja Osnovno javno tužilaštvo u saradnji sa MUP-om RS, Policijska uprava u Čačku, preduzima sve aktivnosti u cilju najpre identifikovanja lica koja se na predmetnom snimku vide kao učesnici, a potom i činjenica vezanih za taj događaj - zaključio je Perišić.

S.P.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading